Hej!

Veckan har gått fort. Vi har kommit igång ordentligt med skolämnena. I svenska jobbar vi med ”Den magiska kulan” och ”Granens ABC”. I matten har vi fortsatt med talraden och tränat på 5-kamraterna. Vi tittar på ”Livet i bokstavslandet” och Livet i Mattelandet”, avsnitt som tar upp det vi sedan arbetar med i böckerna. Vi kommer visa läromedlen och svara på eventuella frågor på föräldramötet.

Studiedag
Den 21 september är det studiedag. Eleverna är lediga från skolan. Fritids är öppet som vanligt. Behöver ni barnomsorg denna dag, meddela fritids via Tempus snarast. Observera också att fritids stänger tidigare kl. 16.30 den 25 september.

Bilden
Gun-Nilla som har bild i 1:1 och 1:2 kommer att ha ett konstprojekt som handlar om att göra konstinstallation utmed stängslet som gränsar in skolgården. Till projektet behövs mycket tyg, typ lakansväv. Rensar ni ut gamla lakan, påslakan så får ni gärna skicka med dem till skolan hälsar Gun-Nilla och Carina.

Ni som har barn på fritids, ta del av nedanstående information.
Info Hyttens fritids.

Föräldramöte
Den 12 september är det som sagt föräldramöte. Vi håller på mellan kl. 18-20. Eleverna får med sig en anmälan till föräldramötet idag, så vi vet hur många som kommer. Era barn har fått med sig en inbjudan till föräldramötet, för att skolan ska få en uppfattning om hur många som kommer. Skicka med den till skolan så fort ni kan.

Förfrågan från skolköket.
V 39 fredag 29 september är det Mikkelmäss och då kommer det serveras äppelmust på elevernas egna äpplen och/eller päron. Har ni äpplen eller päron som ni vill skänka tar köket emot dessa. De ska lämnas in i köket till Anna-Lena senast onsdag den 20 september (v38). 

Plastfickan
Tanken med den plastfickan som era barn har fått med viktig information är att den  ska gå mellan hemmet och skolan. Har ni plastfickor hemma så skicka med dem tillbaka till skolan.

 

Att tänka på inför v. 36

Klass 1:1 – Kojen
Måndag
Tisdag – Vi går till biblioteket.
Onsdag
Torsdag – Idrott, kom ihåg idrottskläder, skor och handduk.
Fredag

Klass 1:2 – Ruffen
Måndag
Tisdag – Idrott, kom ihåg idrottskläder, skor och handduk.
Onsdag
Torsdag
Fredag

Klass 1:3 – Hytten
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag – Idrott, kom ihåg idrottskläder, skor och handduk.
Fredag – Vi går till biblioteket.

Ha en härlig helg!

Ines, Ulrika och Dennis.

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg