Hej alla vårdnadshavare.

Veckan som varit har vi jobbat med bokstaven I och lärt oss mer om igelkotten i svenska.

Vi har jobbat med talet 6, dess talkamrater, hur man kan dela upp talet 6. Nästa vecka avslutar vi kap 3 med repetition och mer räknesagor.

I so’n har vi sett barns sovrum runt om i världen och fått reflektera över hur olika barn i världen kan ha det. Vi har jobbat med barnkonventionens 31:a artikel, barn har rätt till lek, vila och fritid och eleverna har fått rita sina sovrum. På bilden har eleverna fått måla händer som vi ska dekorera stora entrén med tills på tisdag då vi har FN-samling tillsammans med hela skolan. På musiken har vi tränat på allsånger vi ska sjunga då.

Nästa vecka pratar vi mer om barnkonventionen, men också om höstens högtider som halloween och alla helgons dag. På torsdag åker vi på skolbio och ser Klas Klättermus.

 

Att tänka på inför v. 43
Klass 1:1 – Kojen
Måndag
TisdagBiblioteket. Kom ihåg att ta med biblioteksböcker du har hemma.
Onsdag
TorsdagSkolbio. Vi åker buss in till Bio Capitol och ser filmen Klas Klättermus.  Idrott, kom ihåg kläder för inomhusidrott, skor och handduk. Läsläxa s. 44-47 i läseboken och s. 12 i läxboken. Kom ihåg att ta med läxböckerna till skolan.
Fredag

Klass 1:2 – Ruffen
Måndag
TisdagIdrott, kom ihåg kläder för inomhusidrott, skor och handduk.
Onsdag
TorsdagSkolbio. Vi åker buss in till Bio Capitol och ser filmen Klas Klättermus.  Läsläxa s. 44-47 i läseboken och s. 12 i läxboken. Kom ihåg att ta med läxböckerna till skolan.
Fredag – Biblioteket. Kom ihåg att ta med biblioteksböcker du har hemma.

Klass 1:3 – Hytten
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag – Skolbio. Vi åker buss in till Bio Capitol och ser filmen Klas Klättermus.  Idrott, kom ihåg kläder för inomhusidrott, skor och handduk. Läsläxa s. 40-43 i läseboken och s. 11 i läxboken. Kom ihåg att ta med läxböckerna till skolan.
Fredag

Vi önskar er en mysig hösthelg!

Ines, Ulrika och Dennis.

 


Prenumerera på nya blogginlägg