Hej!

Skolveckan har varit lite annorlunda och spännande.

Vi har haft FN-samling tillsammans med hela skolan. Rektor höll tal, elever sjöng och läste FN’s deklaration om mänskliga rättigheter och så sjöng alla tillsammans.

Vi har också varit i Varberg, på Bio Capitol, och sett filmen Klas Klättermus. Den var rolig och lite spännande. De sjöng väldigt mycket i filmen.

Annars har vi jobbat på i skolan. I svenskan jobbade vi med tallen eller tusenfotingar, i matten har vi jobbat med talfamiljer och talet 6 och gjort problemlösning. I SO’n har vi jobbat med Barnkonventionen, pratat om artiklarna, sett film och målat gubbar. Vi har också jobbat endel med Vektor, läst tyst och högt och allt annat som hör en skolvecka till. Idag avslutade vi denna delen av höstterminen med lite mys/tävlingar/gott innan lovet.

Nästa vecka är det ju höstlov. Vissa barn är lediga, andra kommer att vara mer eller mindre på fritids. Det är ingen läsläxa över lovet, den läxa som gäller är till torsdag v. 45. Vi vill dock poängtera vikten av att läsa för och tillsammans med era barn.

Att tänka på inför v. 45
Klass 1:1 – Kojen
Måndag
TisdagGrön grupp går till biblioteket. Kom ihåg att ta med biblioteksböcker du har hemma.
Onsdag
Torsdag – Idrott, kom ihåg kläder för inomhusidrott, skor och handduk. Läsläxa s. 48-51 i läseboken och s. 13 i läxboken. Kom ihåg att ta med läxböckerna till skolan.
Fredag

Klass 1:2 – Ruffen
Måndag
TisdagIdrott, kom ihåg kläder för inomhusidrott, skor och handduk.
Onsdag
TorsdagLäsläxa s. 48-51 i läseboken och s. 13 i läxboken. Kom ihåg att ta med läxböckerna till skolan.
Fredag – Biblioteket. Kom ihåg att ta med biblioteksböcker du har hemma.

Klass 1:3 – Hytten
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag – Idrott, kom ihåg kläder för inomhusidrott, skor och handduk. Läsläxa s. 48-51 i läseboken och s. 13 i läxboken. Kom ihåg att ta med läxböckerna till skolan.
Fredag

Vi önskar alla elever och föräldrar en härlig vecka!

Ines, Ulrika och Dennis


Prenumerera på nya blogginlägg